当前位置: 首页 >> 招聘信息 >> 正文

微软预科生计划-探星夏令营邀请(7月6日17:00前报名!)

编辑:wxy 发表时间:2015-07-03   浏览次数:

一、活动介绍

微软在8月份中下旬将在苏州/上海/北京三个城市举办为期2-3天的预科生计划-探星夏令营活动,诚挚邀请同济大学计算机和软件相关专业2016年毕业并且有意向工作的同学参与其中。

探星夏令营是微软专门为无法来微软参与实习生项目的2016年毕业生设计的,参与到这个项目就能有比秋季正常招聘的同学优先拿到微软正式员工Offer的机会。探星夏令营第一天是一个全天的活动,包括高层互动,主题分享,产品技术分享,互动环节等等,可以全方位体会微软的环境和人。活动的第二或者第三天则是现场面试的一个环节,会在这2-3天里面尽量完成所有的面试环节,如果面试结果OK,同学在10月就能拿到微软的正式员工Offer。

二、具体信息

苏州场是8月11-13号,上海场是8月12-14号,北京场预计在8月19-21号。微软会负责同学的差旅和住宿,也会为同学购买保险。

信息收集表

毕业时间

意向职位

意向部门

意向工作地(BJ/SH/SZ)

微软正式员工的职位,同学们可以参考如下(具体职位和部门介绍同学们可以去官网www.joinms.com查看):

ASG Beijing

☐Software Engineer (SWE) ☐Program Manager (PM) ☐User Experience Designer (UX Designer)

ASG Suzhou

CEC Beijing

☐Software Engineer (SWE)

CEC Shanghai

Incubation Beijing

☐Software Engineer (SWE)

OSG Beijing

CSS Shanghai

☐Support Engineer (SE)

MSRA Beijing

☐Associate Researcher (AR) ☐Research Software Development Engineer (RSDE)

Incubation Team的介绍,请同学参考如下:

Microsoft Software Developer Engineer Works at the Core of Every Product We Build

Team Intro: The Microsoft ARD Incubation team is newly created team within the Microsoft Asia Research and Development (ARD) Group which will work closely with ARD product organizations to explore “Made in China and For China” incubation opportunities under One Microsoft and Growth Hacking principle, to work closely with local enterprises on collaborations to help Microsoft further connect to the local market in China, and deeply mine new local market requirements and help develop highly localized apps/services in China that serve Chinese users. we’re looking for people having the geek spirit.

上一条:华为2016年校园招聘公告(应届毕业生,本科及以上学历)